fbpx

Camere

Captions line here

Camerele de la etajul 1

Camera Pești

În Jurilovca lumea acvatică a avut o importanță mare încă de la origini. Am transmis un pic și prin elementele din această cameră, fie că vorbim de culori, bancuri de pești reproduse, noptiere din lemn neregulat, ceramica cu forma de solzi de pești sau decorațiuni.
Check Details

Camera Matrioska

Matrioska este un simbol, o păpușă, o jucărie sau un obiect decorativ. Dar pentru noi Matrioska înseamnă culoare și tradiție și aceste elemente le-am redat în această cameră.
Check Details

Camera Lotca

Jurilovca este și acum cea mai mare comunitate de pescari din România. Lotca este barca tradițională pescărească a rușilor lipoveni.
Check Details

Camera Păsări

Cu ajutorul binoclurilor disponibile în fiecare cameră puteți privi și admira păsările care survolează pensiunea sau care stau pe lacurile de vis a vis. Doar că în această cameră intrați mai mult în lumea lor prin culorile prezente, prin mobilier, prin lustrele și aplicele sub formă de cuiburi și prin decoruri.
Check Details

Camerele de la mansardă

Camera Antic

Jurilovca este înconjurată de istorie. La 15 km avem cetatea medievală Enisala, iar la 7 km pe Capul Doloșman descoperim ruinele Cetății Argamum, prima așezare atestată istoric de pe teritoriul României.
Check Details

Camera Apus

Din această cameră admirați cum apune Soarele peste Jurilovca, iar din balcon vedeți și lacul, desigur. În foarte multe seri luminile apusului se contopesc cu culorile din cameră.
Check Details

Camera Marea Neagră

În vremuri demult apuse, marea s-ar fi văzut direct din balconul camerei, dar acum putem ajunge doar cu șalupa la Gura Portiței sau la plajele sălbatice puțin știute.
Check Details

Camera Răsărit

În timpul verii, răsăritul este pentru curajoși, dar iarna este mai rezonabil, iar privirea lui din balcon sau chiar din cameră este chiar atractivă.
Check Details

Lumină și Culoare

Ne-am dorit foarte mult să avem camere luminoase și cu vedere spre lac, iar mașinile să nu facă parte din peisaj. Mașinile stau liniștite în parcarea privată din spatele pensiunii. Toate camerele au balcon și fiecare cameră are propria tematică, cu piese de mobilier, lumini, decorațiuni, culori și atmosferă diferită, transmițând un pic din diversitatea zonei. Sunt 4 camere pe fiecare etaj, iar camerele Pești și Păsări pot fi cu paturi twin sau cu pat matrimonial.