fbpx

Dragi călători,
vă așteptăm la Jurilovca în toate anotimpurile să vă fim gazde la Pensiunea Cuplu Călător.

Înainte de toate, cazare inedită în 8 camere tematice și savurare de preparate tradiționale din pește. Micul dejun și cina tradițională sunt incluse.
Organizăm excursii la Gura Portiței, în Laguna Razim-Sinoe și în Delta Dunării. Ne plimbăm împreună cu caiacele pe canale, iar bicicletele vă stau la dispoziție pentru a descoperi Jurilovca.
Tradiții, muzică și dans în grădina pensiunii în perioada 1 Mai – 1 Octombrie în cadrul seratelor lipovenești alături de ansambluri locale.
Acceptăm plata cu carduri de vacanță Pluxee, Edenred și Up.

 

Intrați pe platforma  de rezervări pentru informații, cele mai bune prețuri și disponibilitate:

Tradiții și confort

Acoperișul de stuf se îmbină armonios cu nuanța alb-albastru, cu tâmplăria și cu dantelăria din lemn realizată de meșterii zonei. 

Ar fi fost suficiente elementele locale, dar am adus și o amprentă personală a experiențelor și a călătoriilor noastre. 

Oaspeții noștri vor observa forma pensiunii ca o carte deschisă în care fiecare călător își va scrie povestea.

Camere tematice

Mica noastră pensiune are doar 8 camere, dar fiecare are o tematică individuală, balcon cu vedere spre lac și oferă o experiență unică pentru a cunoaște mai multe despre această zonă deosebită.

Chiar dacă noi considerăm că majoritatea călătorilor noștri nu vor sta mult în camere, cu siguranță vor găsi timp să se bucure de culoarea, lumina și confortul din fiecare cameră.

Bunătățuri Locale

Oaspeții agropensiunii noastre vor servi în fiecare zi preparate tradiționale lipovenești și dobrogene, dar și gustări inedite. Folosim pește de la pescari, produse din grădina proprie sau de la producători locali, iar bucatele sunt pregătite slow-food, așa cum pregătim acasă. 

Desigur, mesele vor fi completate cu vinuri fine dobrogene, băuturi făcute în casă și sucuri naturale, iar dulcele va fi prezent la orice masă. Pe durata întregii zile va fi bufet cu apă plată, ceai, cafea și fructe.

Experiențe

Natură, cultură, istorie, sport, gastronomie, tradiții – în Jurilovca le puteți experimenta pe toate.

Excursii cu șalupa pe canalele Deltei și în Laguna Razim-Sinoe, plimbări cu caiacele pe canale sau cu bicicletele la Cetatea Argamum sau Cetatea Enisala.

Serate tradiționale alături de Corul Lipovenesc. De plimbarea pe străzile Jurilovcăi și de un pescuit în port nici nu mai zicem, e musai.

În anul 2022 am avut 1028 de oaspeți, iar energia adusă în pensiune și aprecierile primite ne oferă un mare entuziasm pentru sezonul 2023. Mulțumim!

Relaxare

Ne dorim ca oaspeții să exploreze cât mai mult zona, dar atunci când sunt la pensiune să se relaxeze și să-și recupereze energia pentru viitoarele experiențe. În cameră alături de o carte, în balcon privind prin binoclu, în living, pe terasa pensiunii sau în grădină.

Și primăvara la Jurilovca se face saună, iar după saună  punem halatele pe noi și servim un pahar de vin/cană de vin fiert afară în zăpadă sau pur și simplu în frig. Sauna este o experiență ce trebuie încercată.

Jurilovca

Suntem norocoși că pensiunea noastră este situată în Jurilovca, probabil cea mai frumoasă comunitate din Dobrogea, dar și cel mai potrivit loc de a descoperi această regiune prea puțin explorată.

Jurilovca este situată pe malul Lagunei Razim-Sinoe, la intrare în Delta Dunării și cu distanțe scurte către multe obiective din această parte a țării. Puteți ajunge foarte ușor la noi, având parte de o infrastructură foarte bună dinspre București și împrejurimi.

Puteți lua la picior ulițele din sat sau puteți merge cu bicicletele, care vă vor duce și spre Capul Doloșman, cel mai probabil.

Este important să știți că la noi ajungeți foarte ușor, 1 oră de la Constanța și în 3 ore de la București. Drumul e bun și lejer. Vă așteptăm!

Pentru mai multe povești și momente surprinse la pensiune, vă așteptăm și pe Facebook:

Gazdele

Proiectul Cuplu Călător a început în 2014, când am decis să renunțăm la viața noastră din București. După 1 an de călătorii și experiențe în România și în alte țări, ne-am întors să contribuim la dezvoltarea turismului, acasă, în Dobrogea.

De atunci am găzduit aproape 4500 de oaspeți la Pensiunea Milică, oferind cazare, excursii și preparate tradiționale, iar în primul nostru an, în 2022, la Pensiunea Cuplu Călător ne-au trecut pragul peste o mie de oaspeți.

Acum, 8 ani mai târziu, vă așteptăm în Jurilovca să ne fiți oaspeți la Pensiunea Cuplu Călător și să construim amintiri împreună.

Vă așteptăm la noi să și să construim amintiri împreună.