fbpx

Cazare în 8 camere tematice

Pensiunea Cuplu Călător are 8 camere, fiecare cu propria tematică și balcon cu vedere spre lac. Chiar dacă noi considerăm că majoritatea oaspeților noștri nu vor sta mult în camere, cu siguranță vor găsi timp să se bucure de lumina, culoarea și confortul din fiecare cameră. Pe platforma noastră de rezervări online vă puteți alege camera preferată.

Camerele de la etajul 1

Camera Pești

   Camera Pești transmite un pic din lumea de pe apă sau de sub apă. Luminile ne duc cu gândul la undițe sau giuvelnice, noptierele care pot fi lemne care plutesc pe canalele Deltei, bancuri de pești traforate în tăblia patului sau tapetate pe perete, învăluite în albastrul atât de iubit în zona noastră. Iar baia cu solzișorii de pește oferă o experiență de duș revigorantă și confortabilă.

   Camera Pești este la etajul 1, este orientată spre Apus și are 2 paturi twin care pot fi unite într-un pat matrimonial. Balconul oferă vedere către sat, dar și către miniport și Lacul Golovița sau Razimul mic, cum îi mai spun localnicii. Vă puteți bucura de peisaj cu ajutorul unui binoclu, puteți citi cărți despre această zonă și vă puteți odihni până mai târziu cu ajutorul draperiilor black-out. În balcon puteți sta pe scaun, aveți aplică pentru lumină seară și priză exterioară pentru a utiliza și încărca instrumentele digitale atunci când aveți nevoie.

Camera Matrioșka

   Camera Matrioșka ne duce un pic în lumea tradițional rusească sau lipovenească. Multă culoare și lumină, flori și atât de îndrăgitele păpuși matrioska care se găsesc traforate în tăblia patului sau ca element decorativ. Este o cameră jucăușă ce ne oferă relaxare, dar și energia de a descoperi această zonă plină de tradiție.

   Camera Matrioșka este la etajul 1, este orientată spre Sud și are 1 pat matrimonial de 160 cm. Balconul oferă vedere către  Lacul Golovița sau Razimul mic, cum îi mai spun localnicii. Vă puteți bucura de peisaj cu ajutorul unui binoclu, puteți citi cărți despre această zonă și vă puteți odihni până mai târziu cu ajutorul draperiilor black-out. În balcon puteți sta pe scaun, aveți aplică pentru lumină seară și priză exterioară pentru a utiliza și încărca instrumentele digitale atunci când aveți nevoie.

Camera Lotca

   Camera Lotca ne transferă un pic în lumea vechilor pescari cu cel mai important companion, barca în care petreceau atât de mult timp. Vom găsi culoarea catranului folosit pentru a trata lotca, luminile pe bază de frânghie, noptierele ca niște juvelnice în care sunt păstrați peștii lângă barcă. Iar deasupra patului găsim vâsle traforate care în mâinile pescarilor transportau lotca prin toată delta.

   Camera Lotca este la etajul 1, este orientată spre Sud și are 1 pat matrimonial de 160 cm. Balconul oferă vedere către Lacul Golovița sau Razimul mic, cum îi mai spun localnicii. Vă puteți bucura de peisaj cu ajutorul unui binoclu, puteți citi cărți despre această zonă și vă puteți odihni până mai târziu cu ajutorul draperiilor black-out. În balcon puteți sta pe scaun, aveți aplică pentru lumină seară și priză exterioară pentru a utiliza și încărca instrumentele digitale atunci când aveți nevoie.

Camera Păsări

   Camera Păsări transmite un pic din lumea păsărilor, în cer sau pe luciul apelor. Culori vii, energice și curajoase care ne transpun în natură. Păsări aflate în zbor pe tăblia traforată deasupra patului sau tapetate pe perete, lumini cuiburi sau noptiere din lemnișoarele folosite de păsări să-și construiască baza cuibului în plaurii din deltă. O lume ce așteaptă să fie descoperită fără deranj și cu multă admirație.

   Camera Păsări este la etajul 1, este orientată spre Răsărit și are 2 paturi twin. Balconul oferă vedere către sat, dar și către Lacul Golovița sau Razimul mic, cum îi mai spun localnicii. Vă puteți bucura de peisaj cu ajutorul unui binoclu, puteți citi cărți despre această zonă și vă puteți odihni până mai târziu cu ajutorul draperiilor black-out. În balcon puteți sta pe scaun, aveți aplică pentru lumină seară și priză exterioară pentru a utiliza și încărca instrumentele digitale atunci când aveți nevoie.

Camerele de la etajul 2/mansardă

Camera Apus

  Camera Apus ne oferă bucuria de a vedea apusul în fiecare zi, cum se lasă seara peste comunitatea lipovenească și cum se aprind parcurile de eoliene din depărtare. Culori liniștitoare, lumini ca razele Soarelui și energia intimă a unei camere la mansardă. 

   Camera Apus este la etajul 2, este orientată spre…apus și are 1 pat matrimonial de 160 cm și un fotoliu extensibil. Balconul oferă vedere către sat, biserică, miniport și Lacul Golovița. Vă puteți bucura de peisaj cu ajutorul unui binoclu, puteți citi cărți despre această zonă și vă puteți odihni până mai târziu cu ajutorul draperiilor black-out. În balcon puteți sta pe scaun, aveți aplică pentru lumină seară și priză exterioară pentru a utiliza și încărca instrumentele digitale atunci când aveți nevoie.

Camera Antic

   Camera Antic ne aduce un pic mai aproape de ruinele vechilor cetăți prezente aproape de Jurilovca, dar și în întreaga Dobrogea. Elemente grecești/romane la nivel de noptiere și tăblia patului, dar și elemente medievale la nivel de lumini, covor și baie. Istorie în cameră, istorie în jurul comunității. 

   Camera Antic este la etajul 2, este orientată spre Sud și are 1 pat matrimonial de 160 cm. Balconul oferă vedere către  Lacul Golovița sau Razimul mic, cum îi mai spun localnicii. Vă puteți bucura de peisaj cu ajutorul unui binoclu, puteți citi cărți despre această zonă și vă puteți odihni până mai târziu cu ajutorul draperiilor black-out. În balcon puteți sta pe scaun, aveți aplică pentru lumină seară și priză exterioară pentru a utiliza și încărca instrumentele digitale atunci când aveți nevoie.  

Camera Marea Neagră

   Camera Marea Neagră ne transferă în energia plajei, a valurilor mării și a nisipului revigorant, încă de la venirea în pensiune. Culorile mării, natura adusă de valuri pe mal: scoici, lemne vechi, dar și mobilier alb care răcorește și relaxează.

   Camera Marea Neagră este la etajul 2, este orientată spre Sud și are 1 pat matrimonial de 160 cm. Balconul oferă vedere către Lacul Golovița sau Razimul mic, cum îi mai spun localnicii. Vă puteți bucura de peisaj cu ajutorul unui binoclu, puteți citi cărți despre această zonă și vă puteți odihni până mai târziu cu ajutorul draperiilor black-out. În balcon puteți sta pe scaun, aveți aplică pentru lumină seară și priză exterioară pentru a utiliza și încărca instrumentele digitale atunci când aveți nevoie.

Camera Răsărit

   Camera Răsărit ne oferă energia zilnică cu ajutorul razelor de Soare și posibilitatea de a observa cum prinde viață întreaga comunitate. Culori liniștitoare, lumini ca razele Soarelui și energia intimă a unei camere la mansardă.

   Camera Răsărit este la etajul 2, este orientată spre … răsărit și are 1 pat matrimonial de 160 cm și un fotoliu extensibil. Balconul oferă priveliște către Lacul Golovița și către bălți de repopulare, atât de apreciate de păsări. Balconul oferă vedere către sat, dar și către Lacul Golovița sau Razimul mic, cum îi mai spun localnicii. Vă puteți bucura de peisaj cu ajutorul unui binoclu, puteți citi cărți despre această zonă și vă puteți odihni până mai târziu cu ajutorul draperiilor black-out. În balcon puteți sta pe scaun, aveți aplică pentru lumină seară și priză exterioară pentru a utiliza și încărca instrumentele digitale atunci când aveți nevoie.

Lumină și Culoare

Ne-am dorit foarte mult să avem camere luminoase și cu vedere spre lac, iar mașinile să nu facă parte din peisaj. Mașinile stau liniștite în parcarea privată din spatele pensiunii.  

Toate camerele au balcon și fiecare cameră are propria tematică, cu piese de mobilier, lumini, decorațiuni, culori și atmosferă diferită, transmițând un pic din diversitatea zonei. 

Sunt 4 camere pe fiecare etaj, iar camerele Apus și Răsărit au câte un fotoliu extensibil.  Fiecare cameră are balcon cu priză și lumină, plasă de țânțari, TV, draperii black-out, binoclu, minibar, AC , feon și produse de igienă.

pentru mai multe povești și momente

pentru mai multe detalii și rezervări

Vă așteptăm la noi în Jurilovca să și să construim amintiri împreună.

Claudia și Marius (Poto)